Despre scoala si alte alea....

luni, 22 septembrie 2008

De mai bine de o saptamana a inceput anul scolar, iar eu am fost cat se poate de absorbit de un anime. Poate o sa va si zic despre el, dar hai sa revin la subiectul scoala. Au trecut ceva ani de cand am intrat pentru prima oara pe portile scolii. Putine lucruri mi-au ramas intiparite in memorie din acea zi, desi as fi vrut sa-mi amintesc mai multe. Anii au trecut(stiu, e deja cliseu, dar imi place) si subsemnatul si-a facut aparitia in ultimul an de liceu. Da, anul acesta dau bacul, termin liceul si voi porni pe un alt drum. Si totul a inceput in prima zi de scoala a anului 2008...
Cerul si-a dat seama ca pentru unii elevi nu e o zi fericita. Si-a varsat si el amarul, in timp ce noi ne intreptam, mai mult sau mai putin, grabiti spre scoala. Ploaia a intristat totul, capitala afisand un peisaj mult mai trist decat de obicei. Pentru multi era inceputul sfarsitului. Pe drum, am incercat sa vad toate acele momente importante din scoala. Prima nota de 10, prima nota de 3, primul chiul, prima sau ultima zi de scoala, toate momentele ce m-au definit ca elev. Nu am fost elevul premiant, dar nici codas nu am fost. Am facut ce mi-a placut si de fiecare data am mers pe drumul meu. Cand am intrat in clasa, nimic nu se schimbase. Poate doar mirosul de vopsea ieftina si tabla alba ca zapada(doamne, ce comparatie) te trimitea cu gandul la schimbarile facute.
Deschiderea a durat mai putin de 1 ora. Din cauza ploii s-a renuntat la deschiderea din curtea scolii, desi pentru mine era cel mai amuzant eveniment al anului. In schimb, diriga ne-a urat un sincer "Mult succes in cls a 12 a" si am plecat fiecare in drumul lui. Atat! Asa a inceput cel mai important an din cariera mea de elev. Hai ca a fost cool. Pana data viitoare, numai bine.

7 comentarii:

Anca G. spunea...

A plouat şi la noi..o fi semn rău?!...
Tot până la şcoală am zis "Soare..soare..soare! Soare, că fac grevă!!!" Dar n-a fost să fie :( Succes la scoală şi la BAC :)

Oana spunea...

Yea :) o sa fiu un an stresant , dar trece si asta :) si ajungem la facultate. new life :)

Stephen G. spunea...

Oana, cred ca l-ai speriat cu facultatea si de-aia nu mai scrie :)

Anonim spunea...

O sa fie un an greu, dar sunt sigura ca pentru tine va fi un an bun. Multa bafta! Hei, sa faceti neaparat banchet, ca noi nu am facut si e nasol. Ma rog, nu ca mi-ar pasa. :))

Anonim spunea...

Nu ca mi-ar pasa ca n-am facut noi banchet, a nu se intelege gresit. Oricum ii uram pe toti :P

Deey spunea...

MIHAI unde ai disparut? Din septembrie nimic nou,se poate asa ceva?:-w

Anonim spunea...

La multi ani!