Prima parcare laterala

marți, 26 august 2008

Daca tot am inceput scoala de soferi, tata mi-a zis sa fac si cateva exercitii prin poligon. Putin antrenament nu strica, asa ca am pornit cu avant muncitoresc spre locul mentionat. Avand in vedere calitatea precara a asfaltului din poligon, pot spune ca am mers destul de bine.
Pana aici, toate bune si frumoase.... Pana cand a trebuit sa fac o parcare laterala. Dificila manevra, mai ales pentru un incepator, mai ales ca o executam pentru prima oara... Insa, a fost foarte distractiv. De ce?

Behold



La volan: subsemnatul
In fundal: tata, cu tot cu indicatiile de rigoare:))
Imi cer scuze pentru calitatea inferioara a videoclipului, dar telefonul nu este cel mai bun mijloc de filmare. Oricum, esentialul se intelege....

Concluzii
Parcarea laterala e grea...
In afara de oglinzile altor masini, mai am un fix si fata de borduri...
Oglinda a fost facuta astfel incat sa fie folosita pentru o mai buna orientarea( yeah, right)...
Si am o figura foarte amuzanta cand sunt la volan(in fiecare zi descopar ceva nou)...

Acest filmulet a fost facut pentru amuzament si nu pentru Oscar. Enjoy!

9 comentarii:

Anca G. spunea...

:)) "maşina are parbriz ca să te uiţi prin el, nu prin geam":)) fain...o să râzi bine de tot arătând asta nepoţilor :))) Succes cu lecţiile

Stephen G. spunea...

Si tu si Oana va plangeti prea mult. Las' ca va arat eu peste un an!

Cat de greu poate fi? :s

Unknown spunea...

Sunet, inca mai rad...

Stephen, te astept in capitala la o "liniuta" si o parcare laterala.

Anonim spunea...

Eu, nici acum, cu toate ca am facut poligon, nu pot parca lateral, decat daca o fac cu spatele. Cu fata nu imi iese nici moarta. Zici ca sunt tampita. Parcarea cu spatele mi se pare cea mai simpla. Cu fata o mai nimeresc, dar nu intotdeauna.

Stefan, eu nu ma plang, clar? Lasa ca te vad eu incepator si te claxonezzzz =))

Unknown spunea...

De amorul artei o sa-l claxonez si eu. Sa vedem ce iese:))

web-loft spunea...

Don't worry am facut prima parcare laterala 100% corecta dupa muuuult muuuuult timp de cand aveam carnetul :) Vine cu timpu, cu experienta, cu nevoia.... Cand or sa fie toate strazile pline si un singur loc lateral liber o sa vezi ce repede si bine intrii fara sa-ti dai seama :)

Unknown spunea...

Ciprian, in trafic inveti mai repede, mai ales cand exista riscul de a zgaria masina cuiva. Insa, sper sa nu fiu nevoit sa folosesc parcarea laterala de prea multe ori..

Deey spunea...

Buna Mihai, Nu e grea parcarea laterala asteapta sa-ti explice instructorul niste repere si ai s aveiz ce parcari perfecte faci,eu prima data le-am facut in poligon dupa niste repere date de instructor si crede-ma ca dintr-o sedinta intreaba de parcari ajungesesm sa nu ma mai uit in olginzi.Ai s avezi cat de usor e, trebuie doar sa-ti placa. Succes:*

Unknown spunea...

Pana la urma am reusit parcarea laterala in poligon. Chiar am executat si o versiune decenta in trafic, desi era sa distrug vreo 2 oglinzi. Si da, imi place fiecare moment.