Horoscopu' cu Mihai

joi, 13 martie 2008

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. No offence.

Berbec
Cu siguranta veti ajunge la masa. Desi va plangeti de programul incarcat, sigur va veti face loc astfel incat sa fiti impreuna cu restul neamului dumneavoastra. Aveti grija, insa, sa-l evitati pe boul de sef care inca va mai cauta pentru a se informa de proiect. Asta inseamna un singur lucru: azi nu veti primi bani!

Taur
Desi traficul din Bucuresti e plini de boi, incluzand-ul si pe seful nativilor in zodia berbec, la sfarsitul zilei tot ca o vaca va veti simti. La serviciu exploatarea e maxima, in trafic si mai si, iar viata de familie e mai ceva ca un camp in care n-aveti ce manca. Cu toate acestea, sentimentul de bogatie va inconjoara. E timpul pentru o vacanta.

Gemeni
Gemenii par sa fie cei mai fericiti. Mai ales cand lipseste unul dintre gemeni. Va veti petrece ziua la shopping, impreuna cu prietenii, cu toate ca veti duce la un moment dat lipsa banilor. Astrele va surad, iar planetele tin cu Unirea Urziceni. S-ar putea sa va treziti intr-un sentiment de confuzie...sau s-ar putea sa fiti mahmuri. Numai astrele stiu.

Rac
Va plimbati toata ziua in stanga si-n dreapta fara sa simtiti ca avansati. La locul de munca veti face progrese uimitoare, atat de uimitoare incat tot ce ati facut pana acum vi se va parea
o bagatela. Desi va simtiti bine cu mai multe responsabilitati, plata lasa de dorit. Se intrezareste o schimbare in topul preferintelor in ceea ce priveste alegerea unui nou loc de munca. Banul va atrage, iar politica va face cu ochiul.

Leu
Sunteti un adevarat rege al junglei, locul de munca fiind tarlaua de bascalie. La birou sunteti un animal, toti facand plecaciuni in fata dumneavoastra. Cu toate acestea, productivitatea e la pamant, profitul e zero, dar blonda, respectivul blondul(dupa caz) de incredere se afla langa dumneavoastra. La domiciliu, reveniti sub papuc. Numai banii nu va fac probleme.

Fecioara
Organizarea de care dati dovada va aduce rapid posturi de conducere. Desi stati mai mult in umbra, dumneavoastra trageti toate sforile. Aceasta pozitie va aduce mai multe avantaje decat dezavantaje. Nu abuzati, insa, de respectiva pozitie ca s-ar putea sa va treziti cu dureri de cap. Deh, vremuri complicate!

Balanta
Echilibru este cuvantul ce va defineste. Totusi ce-i prea mult strica! Veti vrea sa o luati razna, sa o faceti lata, dar asta ar insemna sa lasati balta toata munca depusa pentru mentinerea echilibrului. Insa, sunteti prea incapatanat(a) ca sa faceti asta.

Scorpion
Uitati de tot ce s-a zis pana acum despre dumneavoastra. Oricum nu conta. Cea mai buna barfa nu are in atentie propria persoana, ci pe cea care se da cel mai trendy. Firea investigativa, placerea cu care savurati o barfa si factura astronomica la serviciul de telefonie mobila fac din dumneavoastra confidentul perfect. Astfel, orice secret vi s-ar incredinta, el va ajunge cu siguranta in maini nepotrivite.

Sagetator
Nativii acestei zodii sunt nehotarati si dificili in aceasta perioada a anului. Nimic nu le convine si reusesc cu succes sa-i calce pe altii pe fiecare centrimetru patrat al fiecarui nerv. Sfat pe termen lung: calmati-va! In rest, numai de bine!

Capricorn
Astrele si-au indreptat lumina caprincornceasca(da, am inventat cuvantul) spre dumneavoastra. Va veti simti din ce in ce mai bine, fara exagerare. Pe plan financiar, aveti numai de castigat. Numai planetele vor mai avea ceva de comentat, din cand in cand.

Varsator
Aveti indoieli. E normal, doar va cititi horoscopul dimineata, la pranz si seara. Daca astrele va recomanda sa va faceti freza pe-o parte si nu pe cealalta, cu siguranta asa ati face. De aceasta data, astrele va recomanda sa mai lasati horoscopul si sa iesiti la un suc. Toate indoielile se vor risipi.

Pesti
Este luna voastra. Aveti multe de sarbatorit. De la aniversari la simpla plimbare in parc, totul merge perfect. Doar anumite elemente zgomotoase va vor mai distruge din liniste. Insa, toate vor parea nesimnificative de indata ce vor incepe petrecerile. Totul merge struna.


Unele zodii au tinte specifice, altele nu. Tot ce conteaza e ca la final sa ramana un zambet de fiecare data cand mai vedeti un horoscop. Daca mai aveti alte sugestii sau caracteristici speciale, demne de satira, referitoare la zodii, astept mail. Daca nu, sigur mai fac inca un horoscop asemanator. Nu luati de bun tot ce e in horoscop. Mihai stie cel mai bine:)).
Am (pre)zis!

3 comentarii:

stelu 07 spunea...

ciao! te anunt ca astrele tale sunt "fripturiste"!! :) :D de ce?
Pentru ca te-au tras pe sfoara: ele de fapt sunt steliste pana in maduva si duminica la meci le vor inspira jucatorilor spiritul de echipa de care au nevoie pt a castiga!!! oricum super tare horoscopul, iar celelalte astre sunt in regula.... le-am intervievat si verificat eu. in rest, astept un alt articol pe masura!! ciao!! :P

.harlotha. spunea...

E luna mea :))

Unknown spunea...

@stelu: vise tata, vise...astrele mele nu-s fripturiste.
@harlotha: ma bucur.