Vita, vezi ca ai casti!!!!

marți, 18 martie 2008

In ziua de azi, daca telefonul nu are si MP3 player ai luat teapa. Nimeni nu te va baga in seama pentru ca telefonul tau nu este echipat cu ultima tehnologie. Prostia, in cazul de fata, e ca toata tehnologia se duce la dracu in momentul in care respectivul telefon ajunge in mainile unei bovine, care tine sa arate ce telefon jmeker(scris intentionat) are in posesie. Cum procedeaza? Simplu. Se urca in primul mijloc de transport in comun, de preferabil unul cu cat mai multi pasageri dubiosi(spirit de turma), scoate telefonul si porneste MP3 player-ul, unde canta cu toata gratia unul dintre baronii muzicali autohtoni, muzica pe care numai o bovina cu doi neuroni o poate asculta. Multumit de isprava facuta, specimenul face tot posibilul ca muzica mentionata sa se auda in tot autobuzul, incercand sa demonstreze ce brand dah telefon are. Evident ca tot autobuzul este deranjat sau enervat din cauza respectivului, dar cum cu prostul nu te pui, mai ales din cauza ca tot tu iti vei face 10000 de nervi, il lasi in pace si astepti, pe cat de calm posibil, sa cobori.
Oare, respectivul nu-si da seama ca si castile au un scop? Inteleg ca unii sunt mai mentally challenged sau pur si simplu idioti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa si demonstrezi! Ca sa nu mi se reproseze ca eu sunt cel rau, am alcatuit un ghid simplu, dar eficient destinat unor astfel de persoane. Ca tocmai cei carora le este destinat ghidul nu-l vor citi, este cu totul alta poveste.

Ghid practic pentru folosirea castilor destinate telefonului mobil(stiu e lung titlul:)) ).

Pasul 1.
Cand deschizi cutia telefonului, pune-ti castile in urechi. Vei vedea ce bine te simti.

Pasul 2.
Pentru a nu uita castile acasa, leaga-le cu sfoara de gat. Cu cat strangi mai tare, cu atat esti mai cull. Poate vei reusi sa te spanzuri, astfel incat nu vei mai fi nevoit sa citesti restul ghidului.

Pasul 3.
Castile trebuiesc introduse in telefon. Pentru a nu uita acest lucru, lipeste-le de telefon cu SuperGLU si nu vei mai avea probleme.

Pasul 4.
Fa ce-am zis la pasul 1, 2 si 3.

Simplu, nu? Acum ma intreb, oare chiar este necesar sa asculte calatorii unui mijloc de transport, indiferent ca vor sau nu, muzica ta??

2 comentarii:

Stephen G. spunea...

Toata chestia e de bun simt .Imagineaza-ti cat de misto e cand mergi pe holurile scolii si auzi o "frumusete" de minimal .Iesi afara si niste baieti de baieti de clasa a 7-a joaca fotbal cu telefonul in mana de unde geme o melodie de la Parazitii.Necenzurat desigur .Mai o iei trei pasi in afara scolii...acolo e cu manele. Zbiara,zbiara fara numar un afon nespalat .Si desigur ca eu imi pun iPodul si-l dau la maxim .Bob Marley...si viata e frumoasa.

Unknown spunea...

@stephen: in unele cazuri bunul simt lipseste cu desavarsire.